Mike Grosfeld wint de Dutch Shoe Academy prijs bij Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2017

Mike Grosfeld won de gouden prijs bij de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2017. De heer Grosfeld mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de NSV Plein 2017 Vakbeurs op 10 april 2017 in Gorinchem. Omdat hij het hoogste aantal punten behaalde in de categorie leerlingen mocht hij tevens de Dutch Shoe Academy prijs in ontvangst nemen.

De wedstrijd vestigt de aandacht op de kwaliteit in het vak: van schoenreparaties tot de laatste methodes in de productie van handgemaakte schoenen. Deelnemers tonen hun technische kennis en hun vaardigheden op het gebied van maatwerk en reparatiewerk.

Schoenherstellers leveren kwaliteit
De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging in samenwerking met de Dutch Shoe Academy. De schoenherstellersbranche en de Dutch Shoe Academy willen hiermee het imago, de reputatie en de kwaliteit van het schoenherstellersambacht bevorderen. Er zijn verschillende categorieën om in te sturen. De categorie schoenreparatie werkgevers en werknemers, de categorie voor 1e en 2e jaars leerlingen en maatwerk.

Mike Grosfeld scoort goud met 194 punten
De ingezonden wedstrijdstukken werden gejureerd door een vakjury. De inzending werd op 10 verschillende criteria beoordeeld. Voor de jury was dit reden om de inzending van Mike Grosfeld in de categorie Leerlingen 2e jaars met goud te bekronen.