Chanel el Fouly wint Dutch Shoe Academy prijs bij de Vakwedstrijd 2019

Chanel El Fouly won de gouden prijs bij de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2019. Mevrouw El Fouly mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens het Schoenmakersdiner op 7 april 2019 in Vianen. Chanel el Fouly is werkzaam bij Schoenmakerij 't Centrum in Zutphen.

Omdat zij tevens het hoogste aantal punten behaalde van alle leerlingen won zij de Dutch Shoe Academy prijs.

De wedstrijd vestigt de aandacht op de kwaliteit in het vak: van schoenreparaties tot de laatste methodes in de productie van handgemaakte schoenen. Deelnemers tonen hun technische kennis en hun vaardigheden op het gebied van maatwerk en reparatiewerk.

Schoenherstellers leveren kwaliteit
De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging in samenwerking met de Dutch Shoe Academy. De schoenherstellersbranche en de Dutch Shoe Academy willen hiermee het imago, de reputatie en de kwaliteit van het schoenherstellersambacht bevorderen. Er zijn verschillende categorieën om in te sturen. De categorie schoenreparatie werkgevers en werknemers, de categorie voor 1e en 2e jaars leerlingen, maatwerk en specials reparatiewerk.

Chanel El Fouly scoort goud met 192 punten.
De ingezonden wedstrijdstukken werden gejureerd door een vakjury. De inzending werd op 10 verschillende criteria beoordeeld. Voor de jury was dit reden om de inzending van Chanel El Fouly in de categorie Leerlingen 1e jaars met goud te bekronen.

Benieuwd naar alle andere uitslagen? Die bekijkt u hier >>>

Foto: www.fotofinesse.eu

Op de foto v.l.n.r. Ruud Mols - directeur DHTA waar de Dutch Shoe Academy onder valt, Chanel el Fouly en André Buijs - voorzitter van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.